Intézményi, köz és Ipari parkok tervezése - kivitelezése

Az elmúlt évek során szakmailag folyamatosan fejlődött vállalkozásunk. A fejlesztéseknek köszönhetően, képesek vagyunk már önkormányzatok és cégek számára komplex parképítési és egyébb tájépítészeti munkákat vállalni valamint nagyobb projekteket megvalósítani. Szakképzett kollégáinknak és partnereinknek hála a vállalt feladatokat első osztályú minőségben, a terveknek és előírásoknak megfelelően, határidőre teljesítjük. Az elmúlt években kiemelten nagy hangsúlyt fektettünk cégünk fejlesztésére. Melynek eredményeként Üllőn már egy közel 3000 m2-es telephellyel, több teherautóval és saját földmunkagép parkkal rendelkezünk. A folyamatos fejlesztéseknek hála, teljeskörű és professzionális szolgáltatást nyújtva, mára a térség egyik meghatározó szereplőjeként, állunk leendő megrendelőink rendelkezésére.

Főbb megbízóink a teljesség igénye nélkül. Kérésre az itt felsorolt cégektől elégedettségi referencia igazolást tudunk mutatni. 

  • Üllő Város Önkormányzata
  • ReoGroup Kft.
  • GX Beton Kft.
  • Gépautomatika Kft. 
  • ÜVF Városfejlesztési Kft. 
  • és még sokan mások.... 

Állunk rendelkezésre - Önkormányzatok, ipari parkok, ingatlanfejlesztők  részére: Parképítés, Zöldterület kezelés:

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne árajánlatot kérni, lépjen velünk kapcsolatba, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.
Tel: +36 (30) 865 01 75
Email: ligetkerteszet@gmail.com

LIGET KERTÉSZET KFT.
Székhely: 2225 Üllő Papp László utca 14.
Adószám: 27989966-2-13