Tervezéstől a kivitelezésig


Kert és parképítő vállalkozásként, a kerttervezéstől egészen a teljeskörű kivitelezésig tartó munkafolyamat elvégzésében számíthat ránk. Magasan képzet, tapasztalt kollégáink, továbbá minőségi ipari eszközparkunk és gépesítettségünk garancia a minőségi munkára.

A személyes felmérést követően, tájépítész kollégánk bevonásával megkezdődik a tervezés. Ennek feladata többcélú: egyfelől ez jelenti a kertépítés szakmai alapját (erre épül ugyanis a helyszínnek megfelelő anyag- és növénykiírás, valamint a költségvetés), másfelől segít a Megrendelőnek abban, hogy az építendő kertet előre megismerje, a majdani kész kertet vizualizálhassa.

A kerttervezés célja, hogy az Ön elképzelései és igényei, illetőleg a mi kreativitásunk és szakmai hozzáértésünk ötvözésével a telek és a ház adottságainak mindenben megfelelő kert, illetőleg az annak megépítéséhez szükséges tervdokumentáció elkészüljön, amelynek köszönhetően Ön is könnyebben el tudja képzelni, hogy a megépült és megszépült kertje valójában miként is fog kinézni.